LEA OVEN


My name: Daalia Abdul
My Fotopage: http://mazlia.fotopages.com/
About me: Taking pictures for personal collection of family activities ... plus collection of my cakes that I made for my customers
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: Nikon D70
Canon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Andaman Adreen
Latest entry:Komen Pengantin
Assalamualaikun dan salam Sejahtera… Firstly, saya nak ucapkan thanx a lot kat family ANDAMAN ADREEN kerana telah merealisasikan impian perkahwinan saya. Mula2 saje jer search internet survey2 butik pengantin yg ada kat area2 berhampiran dgn umh. Ntah cane muncul lak ANDAMAN ADREEN. Setelah dikaji selidik & membaca komen2 serta feedback dari org ramai, saya mula tertarik dgn butik ni.. Seminggu sblm bertunang, saya terus call kak reen empunya butik ni utk membuat tempahan 7 dulang hantaran pertunang... View this Fotopage entry
Asfarina....
Juanita Jaafar
Latest entry:REDUEAN+ZAHARAH
Posted here 3 editing samples work for Full-cover Custom Album Sized 10''x12''. Whoever interested with our editing work, feel free to contact us. Lady Photographer Juanita Jaafar Tel: (012) 698 4374 Email: sricandid@gmail.com Website: http://sricandid.weebly.com/ :-> View this Fotopage entry
reception at Putrajaya
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Tok Wan
Kakak yang membantu menguruskan adik pada hari pertama orientasi sekolah, bermula daripada bangun awal pagi, membantu menyiapkan adik pakai baju, kain dan tudung, beg sekolah, hinggalah sampai adik masuk ke kelas, setia menunggu di luar kelas, membawa ke tandas, kantin dan pelbagai lagi. Terima kasih kakak kerana menjadi "ummi" bagi menggantikan ummi yang berada di hospital jitra kerana alahan bersama adik kita yg masih dalam perut. Selamat bersekolah adik. Abah sentiasa mendoakan adik menjadi anak... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
ezaiedin RIN
Latest entry::: miss model ::
View this Fotopage entry
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
GREEN APPLE WEDDING PHOTOGRAPHY Suriya Sidek
Latest entry:MELATI IS TWO!!
Woot woot!!! Melati is TWO! Best sgt party Melati ni…sebab semua cake & macaroon dia mak dia yg buat. So if u all wanna find out more bout candy buffet or red velvet cake or macaroons….bolelah u all try tengok kat http://www.angelcupidkitchen.com/ Ops lupa pulak..the graphix items for this party…was made by Green Apple Design…our team jugak..so kalau interested…do PM us!! Photos by Green Apple Team: Rhashidi & Irwan Th'ng View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
nik mardhiyah wan hussin
Latest entry:My Astana Make-Over
Semenjak 2 menjak ni..aku and hubby sibuk tahap gaban menyiapkan umah baru kami mggu ni br start nak beli and pasang lampu. So pilih punya pilih we all dpt info House of lighting is the best kedai nak bli lampu..harga murah giler compare ngan kedai2 lain...so we all merayap la ke HL..hoho memang rambang mata..mcm kita p kedai kain gak..semua cantik2...haha rege pon cantik2. Sampai sakit ler leher aku ni dok dongak2 pilih lampu.. Sib baik hubby bole excuse awal ckit dr skolah dptla temankn aku p pilih... View this Fotopage entry
at last..hu2
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Suhana Hasanif
Latest entry:Hepi Besday Hanim
@ puncak perdana View this Fotopage entry
Shapurah Mohamad
Latest entry:Dah pun tahun baru 2011
Himpunan foto yang tak sempat nak di entry kan. Layan foto dan resipi nye menyusul. UDANG BERSALUT TEPUNG KEK KAYA PANDAN PULUT PAGI OREO KUEH KASUI BISKUT CHIPSMORE Salam Madiha...baru nak jawab pertanyaan...mengenai kelapa parut tu. K sha memang parut sendiri kelapa. Bangun jam 5.00 pagi parut kelapa. Kalau buat sambal nasi kerabu pun k sha parut sendiri..sebab tak sedap beli yang mesin punya. K sha tak buat kelas lagi sebab ilmu tak cukup dik. Setakat yang simple-si... View this Fotopage entry
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
mrs khairul
View this Fotopage entry
2 yrs!
Zarifah RM
Latest entry:I Miss them.
It's been a month I've been here. I do feel homesick. But keep on denying. But the fact is. I miss my home. I miss Mama & Bapak. I miss my baby sisters and brother. I miss my cats. I miss everything I left in Malaysia. I can't wait for Summer to come. But for now, I am going to kick some huge ass. Because I am a Rockstar. Watch out people, I'm back. View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
mazlan hamid
Latest entry:Kedai bakery product http://lea-oven.blogspot.com
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kami ada menyediakan perkhidmatan, penyediaan, pembekalan, pemprosesan bahan2 mentah untuk membuat kek, kuih, pastri dan sebagainya. Kedai kami juga menyediakan perkhidmatan mengajar kelas membuat kek, bakeri dan pastri. Jika anda berminat boleh melayari laman web www.leaoven.com http://lea-oven.blogspot.com http://bakeryproduct.blogspot.com http://eleafrost.blogspot.com kami juga menerima tempahan edible image untuk kek, majlis pertunangan, perkahwinan, family da... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
masz syafina
Latest entry:Cerita Sebelum Ramadhan
Saya memang sangat bersemangat untuk update FP semalam. Tapi apakan daya, kelajuan internet yang macam malu-malu nak bergerak membantutkan niat murni saya itu. Lagipun hari ini sudah mula berpuasa, jadi mahu guna alasan tak larat nak menaip banyak-banyak takut tenaga habis boleh? :-D Terimalah karangan pendek saya seperti di bawah: 1) Menghadiri Majlis Perkahwinan sepupu saya di Kuantan. Ini sepupu saya belah ayah. Sepupu kedua yang berkahwin selepas saya. Hari Raya nanti makin meriahlah rumah Tok Putih... View this Fotopage entry
Bersungguh-sungguh kami lompat
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
family homestay
Latest entry:Pakej Hamper dan Gift Ramadhan dan Aidilfitri
Istimewa bulan Ramadhan dan aidilfitri, kami menerima tempahan hamper untuk korporat dan individu dari harga rendah hingga eksklusif. Tempahan bersesuaian dengan budget juga diterima. Penghantaran percuma sekitar Kota Bharu dan Pengkalan Chepa dan caj dikenakan utk penghantaran ke lain2 tpt. Lain2 pakej juga ada di sini...http://www.luvlyderdap.blogspot.com View this Fotopage entry
pakej luvly vase
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Norsham Mat Saad
Latest entry:Adik boy's bercukur day
it has been almost a year since i last update this fp. what to do. ah-kak sangat malas nak belek fotopages ni. tapi sangat rajin kat facebook. hahaha! sedang berazam untuk menghapdate at least once a week (untuk backdated entry okeh) :P date : 21st august 2009 (friday) venue : our resident in sungai nibong adik boy was well behaved during the bercukur session :-) View this Fotopage entry
mommy's henchem boy : )
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
Rahmat Ali
Latest entry:SEMINAR FOTOGRAFI PERKAHWINAN 2011
Latest Update: Facebook : www.facebook.com search / carian by email : jgd5115@yahoo.com ++ Photo & Graphics by Rahmat a.k.a Nourarahmat ++ Contact : (+6) 019 710 0002 for booking & inquiries. ++ Email : jgd5115@yahoo.com View this Fotopage entry
Asia Pacific Rally Championship - Malaysian Rally (mr10) - 2010
Ijoy Ijoy
http://ijoyphotography.blogspot.com http://nasshazzphotografia.shutterfly.com/ View this Fotopage entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Rosita Samsudin
Latest entry:Danish @ 4 yr
Pejam celik pejam celik Danish sudah 1460 hari menemani mama & papa Selamat Ulang Tahun Sayang.... semoga sentiasa diberkatiNya View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
Nurmalah Dewi Zakariah
Latest entry:Farvel
From the http:numalahdewi.fotopages.com(mermaid) to the http://rhododendron.fotopages.com(merlion) View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
touch RM go
Latest entry:UAE, Dubai ~BURJ KHALIFA
Burj Khalifa Inauguration. January 04, 2010 http://www.burjkhalifa.ae/(World's Tallest Building) View this Fotopage entry
Burj Khalifa
Mummy Umar and Zaky
Latest entry:Anniversary. 12-12-2009
12-12-2009. 11years as man & wife. 6yrs as mom & dad to Umar, Zaky & Aqil. All the praise to Allah swt View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
Jay zay
Latest entry:Visit my blogspot
http://mamat-black.blogspot.com() View this Fotopage entry
sharifah noornaimah syed mahmood
Latest entry:My New Born (Sharifah Nur Insyirah)
Sharifah Nur Insyirah lahir pada 2/11/2009, sekaarang umurnya dah 3 bulan...gambar ni sha ambil selepas insyirah 40 hari...berat bdn syirah skrg dh 6 kg lebih.... Terima kasih buat teman-teman yang datang.....terima kasih jua di atas keperihatinan kalian semua...mohon maaf andai hadiah kalian tak termasuk dalam gambar terutama hamper dari IKM tu...sebab dah guna awal2....hehehe... http://img695.imageshack.us/i/syirah.jpg/() http://img62.imageshack.us/i/insyirah.jpg/() View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
hazril the sniper
Latest entry:Selamat Pengantin Baru - Kamal & Noraini
Kamal & Noraini *For other's photo please visit:- http://www.flickr.com/photos/hazril View this Fotopage entry
Bahagia
MyLovely Cupcakes
Latest entry:http://mylovelycupcakes.blogspot.com
Come and visit us at http://mylovelycupcakes.blogspot.com View this Fotopage entry
nurshazura roslan
Latest entry:::birthday invitation::
Salam semua...jemputan khas untuk semua yang membaca FP mama ni (yang dah sawang tahap gaban).... Dengan penuh rasa rendah diri, mama dan papa (Mama Nur Shazura dan Papa Elrinor ) ingin menjemput semua rakan2 FP,FB , Astenian , Unitenian, MGSian, KRBian dan blog serta lain-lain untuk hadir ke majlis meraikan ulangtahun kelahiran kedua-dua puteri dan putera kesayangan kami safi dan umar.... Small makan-makan tanpa tema apa-apa (walaupun mama dah excited pulun polka dot..tapi kat kek ngan gaun s... View this Fotopage entry
Shahroll Photography
Latest entry:Advertise your blog/website on Shahrulhairy.blogspot.com
Salam and Hello to all! =D 1Malaysia! Anda berminat untuk mengiklankan blog ataupun website anda di Shahrulhairy (SH)?? Tidak kira blog anda sendiri (personal blog) mahupun website perniagaan anda. Pasti akan menguntungkan dengan kadar hits yang masuk ke dalam blog / website anda semua. Apa yang Shahrulhairy (SH) blog tawarkan kepada anda semua? Kategori Blog Personal. -Dengan bayaran serendah RM10 sebulan anda akan mendapat tapak 125x125 pixel di sidebar blog SH ini. Manakala jika anda berminat... View this Fotopage entry
Khalil Family
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
Rafeeq Zickry Arief
Latest entry:AIDILFITRI 2009
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA KAWAN-KAWAN... MAAF ZAHIR & BATIN... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Nurun Najmee Hasenan
Latest entry:Orang baru
Salam buat semua yang menjenguk fp saya yang dh berhabuk2 n bersawang ni. Memang saya akui saya dah lama benor x update sampaikan saya dah bersalin baby kedua baru ada masa. Untuk pengetahuan rakan2 fp, mgkn ade yg terkejut x tahu saya mengandung and dah pun bersalin. Alhamdulillah dapat baby girl yang dilahirkan pada 29 Julai 2009, berat 3.41 kg, jam 8.38 mlm. Apepun masih belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat hari raya buat semua dan maaf zahir batin. Di sini saya upload gambar2 puteriku yang... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
emy omar
Latest entry:Syawal datang lagi
Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya *Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi.. :-> View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Adhadi Mohd Photography
Latest entry:Kursus Fotografi
Sila layari http://www.adhadi.com/kursus-fotografi untuk kursus-kursus fotografi View this Fotopage entry
Kursus fotografi
onepiece bakery
Latest entry:BISKUT RAYA 2009 One Piece Bakery
Salam all.. Fuhh fuhh ...bersawang. Ni very very short post . Biskut Raya 2009 dah keluar . Catalogue dan detail leh di download disini :- http://biskutraya.onepiecebakery.com HINT: Dapatkan cara cara utk membeli biskut raya One Piece Bakery secara DISCOUNT di http://biskutraya.onepiecebakery.com Kami telah OFFICIALLY BERPINDAH ke Website Utama Kami di http://www.OnePieceBakery.com Update terkini dan sebagainya leh dapatkan disana. Kalau anda memasang link kepada kami sebelum nih.... View this Fotopage entry
Biskut-raya-catalogue
mama Luqman
Latest entry:New Addition of Our Family
Name:Tiara Zafreen bt Mohd Fazlee D.O.B:20.08.2010 View this Fotopage entry
Shafira Rafi
Latest entry:Shafira & Faizan
View this Fotopage entry
nora sim
Latest entry:Rindu
Assalamulaikum, Maaf kepada saudara mara, kaum kerabat yang tidak jemu-jemu singgah di FP ini tetapi hampa kerana tiada gambar dan berita terbaru. Sejak akhir-akhir ini ada sahaja halangan untuk mengemaskini FP ini. Lagipun Nina dan Adam dah liat hendak bergambar. Saya tidak mahu berjanji, takut tidak ditepati. Salam bahagia daripada kami yang jauh. View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
syerah omar
Latest entry:::Selamat Menyambut Bulan Ramadhan :)::
Hi semua :-D Lama btol tak update yer.kekekeke :-D skang nih mcm kurang sikit masa terluang tu. :-D kalau ada pon lebih rasa lega bekebun kat farmville facebook tu LOL sb kalau tanam pokok betol2 belum tentu naik LOL skang ni takot giler kan nak keluar rumah? serius mmg manjung,setiawan,lumut banyak dah kes. tapi tu la boleh kira dgn tangan je kalau yang pakai mask tu :-S n kiteorang pon tak keluar rumah.kalau keluar pon sorang je turun kereta. sorang lagi jaga anak dalam kereta. slaluny... View this Fotopage entry
Ummi Babah Nurin dan Aqil
Latest entry:KAKAK & ADIK
kejap ada kejap takde uah kami ni... tak tau nak cakap kenapa le malas sangat nak update fp ni... org lain update hari2.. tapi aku ni sebulan sekali pun belum tentu... semalam baby aqil dah genap 7 bulan... semakin ceria di samping kakaknya.. kakak pun dah pandai nak bergurau ngan adik.. tak nak cite panjang lah.. layan je wajah2 kesayangan kami ni okey View this Fotopage entry
Ros Ezrina Ahmad Khairi
Latest entry:.:: 1 Syawal 1430H - 2009 ::.
http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() http://imagefra.me/() View this Fotopage entry
Mama n Papa
Latest entry:FatinHumaira's 1st Birthday Bash - Polka Dot
Our lil' girl has just turned 1 and we celebrated her with pretty dots! View this Fotopage entry
Mohsin Mohamed
Latest entry:OMBAK PICTURES back on business
On this coming June 2010, OMBAK PICTURES will be back on business.. It has been almost 2 years of me working abroad in Qatar and now it is time for me to go back to my home lovely country MALAYSIA. Being far apart from family and friends do teach me lots of things about life.. People comes and goes.. and its time for me to say goodbye to Qatar and good bye to all my friend in Qatar, we may see each others again some day.. your friendship and warm welcome will never be forgotten. So, for the commemoration... View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
Azfa Syed Alhady
Latest entry:SALAM SYUKUR!!!
Just to share some news with Fotopage friends..both my boys did extremely well in their exams..HAniff got 5A's in his exam and Izzuddin got 8A's in his PMR. I and Syed are both proud of our boys!!! HAnya Tuhan yang tahu our feelings :-> View this Fotopage entry
mohd azmi mohd sadikin
Latest entry:Smart Naco - IgG Plus
http://snaco-online.blogspot.com() http://snaco-online.blogspot.com(Anda akan memperolehi maklumat lanjut bagaimana untuk memperolehi pendapatan berganda di dalam perniagaan MLM bersama Smart Naco melalui SMART Success kami. Anda juga akan mempelajari rahsia bagaimana kami membina rangkaian dan meningkatkan jualan produk IGG Plus (susu awal lembu atau susu kolostrum) dan Oyster Plus) View this Fotopage entry
hotchiliephotoartdesign fotographer
Latest entry:cinta antara kita ( edisi mei )
lokasi: sg choh, rawang - alya & dayat... :-> baru nk updated....dah berkurun lamenyer..... View this Fotopage entry
ADAN WEDDING PHOTOGRAPHY
Latest entry:KURSUS FOTOGRAFI DARI HARGA SERENDAH RM180
Untuk maklumat lanjut, sila ke - http://www.fototeacher.com/fex.html http://sipolanbinsipolan.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Artzli studio
Latest entry:Wedding Photo
View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Danish Aiman and Dania Aliesya
Latest entry:From Fotopages to Blogspot...!
Salam my dear friends.. Thank you for visiting this fotopages.. :-> Please be informed that we have moved to 'NEW' house.. http://sweetomoide.blogspot.com See you there! :cloud9: View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
Ummi Zufayri
Latest entry:Pindah rumah
Kami telah 'berpindah' ke http://synchrosynergy.freehostia.com/blog/. Mungkin FP ini akan diupdate..mungkin juga tidak... Apa2 pun...do visit us at our new home ok! ;-) View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
NORHANIS BT ZANORDIN
Latest entry:Encik Irfan Fahri
Assalamualaikum Lama betul ek tak berupdate fp saya ni.Biasalah ada anak kecik ni. (alasanlah tu :P) Anyway, since saya belum memperkenalkan my 2nd child....so here he come Name : Irfan Fahri bin Huzaimy Shah DOB : 26/11/2008 Time : 5.55 pm Weight : 2.25 kg (mmg sgt kecil...tapi alhamdulillah sihat sesihatnya) Delivery : normal senormalnya.(baru tau sakitnya nak melahirkan anak,anak 1st saya amik epidural so tak rasa sakitnya) Place DOB : DEMC (saya mmg rekemenkan kpd kawan2x,layanan sgt mesra,b... View this Fotopage entry
now ( 3 month ++ )
Mfairuz Wedding Photographer
Latest entry:Persandingan Farida& Md Nooh 8.03.09 Trolak Utara
Salam... persandingan pasangan ini alhamdulilah berjalan dgn lancar maklumle skrg tiap ptg je hujan aritu kira bernasib baik gak cz abis shoot wedding ni ptg tu hujan dgn lebatnya anyway seskali nk try gak shoot pgtin dlm ujan bestkan...he..he LOL biar pgtin basah. arite kita enjoy this pic. View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
alim hanafi
Latest entry:L a y a n g - l a y a n g T e r b a n g T i n g g i
Berarak mendung kelabu Mengekori langkahku Sepanjang kehidupan Penuh dugaan Namun aku tetap aku Kucuba dan terus mencuba Mencapai suria Walau membakar jiwa Walau aku dihina Namun aku tetap aku Derita oh derita Engkau di mana-mana Walaupun jauh aku berlari Mahupun berdiam diri Namun indah mimpi dari realiti Hidupku tanpa arah Bagaikan layang-layang Terputus talinya Tapi pasti suatu hari nanti Sinar suriakan menjelma View this Fotopage entry
Lenny Sauji
Latest entry:Aish.... 2 months old..
Yang Aish Zachary is now 2 months old... berat dah naik to 4.45kg.. alhamdulillah.. eventho paed aish kata aish a little bit underweight compared to his length... tapi takper... asalkan aish sihattt... Mummy, daddy, kak long doakan yg terbaik utk aish.... sayanggggg anak mummy!! View this Fotopage entry
sat lg kene cucuk la sayang mummy ni...
Danish n Dania
Latest entry:Bersama Gee & Anak2
Weekend yg lepas kami semua balik ke kampung Johor.. bertolak hari jumaat selepas abah balik keje.. lebih kurang dlm pukul 11 mlm kami tiba di Pontian :-) tujuan kami balik kg kali ni sebab embahcik akan menjalani pembedahan untuk membuang hempedu pd hari sabtu pagi.. Alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar :-> embahcik dh pun discharge pd hari isninnya.. kebetulan kami berada di JB sepanjang hari sabtu tu, mama ajak abah pergi ke rumah Gee (Anis & Aina).. semua ada kecuali papa anis dan aina (ada k... View this Fotopage entry
farah hasliana
Latest entry:Melawat Madinah lagi...
Last weken kitaorg gi Madinah lagi...a very short trip....biasa laaa cuti daddy cuma satu hari je......so pegi Khamis ptg...jumaat ptg dah balik jeddah..... View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Fatimah Julia Romeli
Latest entry:Selamat hari lahir Farhah Johanisse
Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday to Farhah Johanisse Happy Birthday to you! Ats permintaan farhah yang dah lama idamkan kek barbie. Since mommy beli buku bljr buat kek dan dlm buku tu ada gambar kek barbie, selalulah dia usung sana sini buku tu n asik mention ni buku farhah, sbb ada kek dia dlm tu. Inilah hasil kerja tgn mommy dgn bantuan farhah juga yang tak sabar tunggu hasilnya. Dapat idea nak menghias kek ni dr kak wiz. Tq byk bg pinjam idea. View this Fotopage entry
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Farah Kamal
Latest entry:Happy 2nd Birthday Sara
16 Januari 2009 baru ni genaplah umur Sara 2 tahun. Sekejap je..rasanya mcm baru je aku dok mengagah2 dia...bersembur2 air liur nk bercakap..tau2 dh 2 thn umur dia. Maka aku pun buatlah cupcakes utk birthday dia...bknnya nk celebrate sgt sebenarnya sbb dia bkn reti pun cuma aku sengaja gatal tangan sbb skrg ni mmg tgh menggila nk buat kek. Dengan itu terhasillah 25 biji cupcakes yg terhias indah (chewah!). Aku buat flavor coklat. Ingatkn nk gi tiup lilin kat umah Buyie aku, skali kak ana (wife Buyie) plak ... View this Fotopage entry
Sara n Babah
genny othman
Latest entry:i'm moving...
saya dah berpindah ke blog ye kengkawan...anything just drop by my blog @ http://genicute.blogspot.com ...reason??saya byk menulis dari post gambo..hihiihi..n another thing,fp ni sgt lembab nk masukkan gambonye...berjaman nk upload hehe :-D see you there!!! View this Fotopage entry
unta fadang fasirr lahhh
MiMiEzAzELLiN Forever
Latest entry:KENA INGAT NIH! AHAKS!
http://lilypie.com() birthday mamaAleeya 5.6.1978 http://lilypie.com() birthday papaAleeya 16.8.1975 http://daisypath.com() kami kawin 6.6.2005 http://lilypie.com() kami dikurniakan Aleeya comel ni pada 4.3.2007.... View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
ariananurkasih roslan
Latest entry:Bingkisan Tanda Cinta
Please view more pictures and captions here: http://sayasukacupcake.blogspot.com www.flickr.comphotos/cupcakekasih View this Fotopage entry
hAsLiA hAsSaN
Latest entry:Moved!!
We have moved to--->> http://liyafendi.wordpress.com/(http://liyafendi.wordpress.com/) See you there! :))[/color] View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
aliz mie
Latest entry:ALYA ADRIANA in da house!
Assalamualaikum sumer.... :flowers: Lame sgt rasenye tk update fp aliz ni...tk tau nk mule dari mane...cm first timer pulak... :-D ...1st of all aliz nk ucap terima kasih yang tk terhingga kepada semua rakan2 fp yang drop comment kt fp ni time aliz tgh pregnant dan selepas aliz deliver..maaf jugak atas kelewatan aliz membalas komen rakan2 dan kalau ade yg aliz terlepas pandang.. Alhamdulillah aliz telah selamat melahirkan bb girl 'ALYA ADRIANA BT MOHD FAHMI' secara normal pada 17/10/2008 pd hari Juma... View this Fotopage entry
elo!
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Norhaima Abd Hamid
Latest entry:Hello & New Home
Hello dear frens, dah lama tak update FP nie, di sebabkan kesibukan dan juga baru buka rumah baru So di harap teman-teman cyber sudi melawat blog baru saya di http://rizaimaa.blogspot.com and my cake blog at http://cuppyncakes.blogspot.com LOL View this Fotopage entry
Edge Azwan
Latest entry:Coming Soon
photo by:edge EDGE photography members of LG c r e w ym : sk8zone82 012.34.22.600 http://edgeazwan.blogspot.com View this Fotopage entry
zai aziz
Latest entry:House Warming
[size=9][i]Assalamualaikum sume, Pada semua tak kiralah di mana jua kalian berada. D kesempatan ini zai nak menjemput kalian berkunjung ke rumah baru zai tak jauh dr rumah lama. Kot2 la kalian tersesat, terlajak & tersalah jalan datang ajelah. Kalian buat la cam rumah sendiri. Apa yang terhidang tu sudi2kanlah. Tapi paham2 lah ya rumah baru berkemas pun ala kadar aje. http://zaiaziz1.blogspot.com View this Fotopage entry
mee siput
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
karpetmerah photography
Latest entry:WWW.KARPETMERAH.NET
Salam to our faithful clients and fans...We are pleased to inform you that KARPETMERAH PHOTOGRAPHY has launched and moved to a new photofolio at the following link : http://www.karpetmerah.net We would like to thank you for all your support and look forward to more success in the coming future... Regards, Karpetmerah Photography View this Fotopage entry
Siti Nurhaniza
Latest entry:Happy 1st Birthday Siti Nurhaniza - 21 Disember 2008
21 Disember 2008 genaplah setahun kelahiran permata hati sulung kami Siti Nurhaniza binti Reza Adha. Kami menyambutnya di Kampung Bukit Cerakah (Rumah mak honey). Baby CT kelihatan ceria sepanjang hari dan kegembiraannya benar2 terserlah di harijadi. Masa kami ramai2 menyanyikan lagu Happy Birthday untuk CT, dia menari dan melonjak mengikut irama.. Wah..wah.. dah besar anak mama ni.. Majlis harijadi ni turut meraikan harijadi anak buah honey (Adani Nursyakirah binti Abdul Majid) yang ke-2 tahun sebab... View this Fotopage entry
TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK DITERIMA
Latest entry:TEMPAHAN CUPCAKE DAN KEK TELAH DITERIMA...
sila hubungi saya melalui email atau telefon dan layari blog ini : http://izanmandcuppies.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Md Hairizad Kamdin
Latest entry:Dhamirah & Irfan (really soon)
Coming really soon. Watch this space for more!! Md.Hairizad Kamdin Business Owner / Principal Photographer MHK STUDIO - Capturing Memorable Moments mobile: 019-3041644 (izat) email: MHKstudio@yahoo.com website: http://www.MHKstudio.com photoblog: http://BlueShades.fotopages.com ym: BlueShadesInc View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
Khairul Helmi
Latest entry:Jemputan ke majlis Aku.. :)
meh ramai2 datang meh View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
dellania socrafasa
Latest entry:RaYa DaTaNg LaGi!!!!
Thank you to all who were able to make it despite having other more important occasions to attend. Thank you for making mommy's 30th year a SPLENDID one! Hope to see all of you again next year. Lain macaammmm jer pose :) us, with err .... our big family? :) eksaitednya derang tgok candle lite tu tu diaa.... baiklah ... kita teruskan wawancara kita pada hari ini ... View this Fotopage entry
acara memanaskan satay
aisyah afiah
Latest entry:Justine Prita Kusuma
bes xname model ni.....ni slh sorg antare peserte Mild Beauties Course....tp tulah,janji dtg kul3 tp dtgnye kul6 huhuhuhu xptot......aku pon xtau nak bebel pe lg dah...komen jelah pe yg ptot View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
Encik Semutaro
kini aku berada di web http://www.semutaro.com jom join http://www.borakphoto.net View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
azma sulaiman
Latest entry:Im more spending my time @ my Family Blog
Dear Frends, Since most of you 'bising2' & I alwaz received some of questionaires i.e.: Kenapa FP ko/awak/u/akak/azma tutup????.. Kenapa tak bukak2 lagi... Kenapa tu.. kenapa ni.. kenapa ye... Bukaklah fotopages to public... I am so sorry to say that, I am more spending my precious time with my http://rosesbeauty.blogspot.com(It's All About My Family's Blog) I had activated my blog since September 2007, but still not such of ideas to write in... and since I'm pregnant [Sept-October 2007] so my moo... View this Fotopage entry
anis ahmad
Latest entry:Arneiysh Kumaran 1st Birthday Bash
It was among one of the amazing birthday bash I've been. As handsome as his name, 'ARNEIYSH'...this lil toddler has turned one. The grant birthday bash was held at Club Sri Damansara. Organized by his beautiful mom and kind-heart daddy. The event was so blissful with their relatives and friends. A very huge thank you to Arneiysh's mom (Kavita) and dad (Kumar) for trusting me on capturing this precious moment and also the cooperation throughout the event and process. :flowers: :flowers: :flowers:... View this Fotopage entry
Ibu Afiq
Latest entry:Abes Pantang dah!!
Hari ni genap la 60 hari.... ibu dah mula keje arini. So far keje x de la melambak pon.... Perkembangan anak2 ibu AFIQ - Ibu dah hantar g Taska, tp 1/2 day je. Tu pon sbb nenek ngan atok berniaga nasi lemak pg tu... tu yg ibu hantar si abang kat Taska. Nanti shian lak kat diorang terkejar2 ngan nasi lemak lagi... ngan baby AKID lagi.... so nyer ibu pon hantar la AFIQ ke Taska start awal mac aritu. Secara x langsung, dapat la ibu menjinakkan dia ngan kengkawan. Lepas AFIQ genap 2 tahun aritu, ibu pera... View this Fotopage entry
Nina Rizwina
Latest entry:Salam Aidil Adha
Salam sume.. "Salam Aidil Adha" Dah lamanye tak menjenguk rumah ni.. dah bersawang dah.. Nak update beberapa gambar ketika bercuti beraya haji di kampung.. tak banyak event pun..tp meriah la jugak... dah 18 tahun yg lalu mengerjakan haji ke mekah & madinah..masih teringat lagi kenangan dan peristiwa2 manis dan pahit semasa berada disana..terutama sekali kejadian terowong Muassem.. seronok ketika berada disana ..dapat berkenalan dengan rakan sebaya..dan tak sebaya..hehehe..ada jugak budak2 kecik g... View this Fotopage entry
ni tak masuk..tp dijemput..:D
Hazliwati Basri
Latest entry:Selamat Hari Raya!
Jom gi Raya !!! View this Fotopage entry
fadilla ibrahim
Latest entry:My Rabbit wannabe!!!!
View this Fotopage entry
SyahrulKhair NurulShafrina
Latest entry:Salam Aidilfitri 2008
click http://syah-nur.blogspot.com/(HERE) read our story during raya.. :-D SELAMAT HARI RAYA... mandi-manda di hari raya... View this Fotopage entry
RinA eLyaNi Zainuddin
Latest entry:Delete Account?
in view of the rising violence di negara seagama palestin... i'm torn between two sama ada nak leave this blog as it is... atau nak tutup terus account ni... Like Darby says... *think* *think* *think* View this Fotopage entry
Acik Bard
Latest entry:Selamat Pengantin Baru to me :-)
Salam semua....I am so sorry for taking such a long time to update this FP. I would like to share these pictures (taken by in-law) with all viewers. Official pics by appointed photographer are still in progress and will be ready in a couple of weeks. Enjoice! View this Fotopage entry
setting.....
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
Hunny MJ
Latest entry::: Pindah Rumah Baru ::
Hello... Setelah 2 tahun 2 bulan dgn FOTOPAGE... kite rasa nk tukar ke Blogger pulak... rasa mcm boring pulak kt sini la... huhuhuhu... LOL so lps nih... FP nih mayb akan terabai... kite akan start guna blog pulak... then mayb kalau nk update gamba kite akan upload kt FLICKR kite... huhuh... okie dokie... Selamat Tinggal wahai FOTOPAGE ku sayang... terima kaseh atas khidmat anda selama 2 thn nih... Jasamu Dikenang... semoga lebih berjaya lepas nih... hehe... I LOVE YOU FOTOPAGE !! ... View this Fotopage entry
dnora collection
Latest entry:Announcement!!!
We are move out. Please visit http://www.dnoracollection.com View this Fotopage entry
romeo juliet
FAMILY TRIP TO KELANTAN Jauh Perjalanan Luas Pemandangan.... balik ke kg bapak aku... setelah sekian lame tak jejakkan kaki ke Kelantan... semakin maju dan semoga terus maju negeri Kelantan.... View this Fotopage entry
Princess Bakers
Latest entry:Attention Please.....
Dear Customers.... I know it's been a while i did not update my Fotopages...well, so many things happend recently...I gave birth (4mths oredi)...shifting house...open a new business....uhhh....really tired... Ok, for those who have called, sms and emailed me to find out whether i'm still accepting cake and cuppied orders..well yes...I'm still accepting orders but please note that currently I have started a new busines ..Bridal + Weding Planning Services and therefore I have limited my time, orders an... View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
Azizul Ghazali
Latest entry:Dragon Flames
I was recently accused of not updating my fotopages. As the accuser did not submit a statutory declaration, nor a muhabalah at a mosque, i shall not respond to that allegation. hahaha... these photos were taken in the compound of my humble abode, at about 1 am. View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
anythang u want
Latest entry:Revised Terms and Conditions
http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() Terms and Conditions Orders Orders are on first come first serve basis. All orders are to be made via email to anythang_u_want@yahoo.com stating: :arrow: Item code :arrow: Size Once orders are confirmed, an invoice will be sent to customer’s email. Details for the payment can be found in the invoice. Booking: 50% from total amount must be paid upon booking. The balance must be paid within 5 days, failing which ite... View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
syafa wati
Latest entry:MY BLOG
CHECK IT OUT MY BLOG OSO YA!!!TQ FOR DROP BY... http://syafazul.blogspot.com View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
Nor Salwa Damanhuri
Latest entry:Syawal 2008
1st Raya @ Bangi...umah my parents...theme color for this year is peach... View this Fotopage entry
Hezil Mansor
Latest entry:We r moving
Just to let everybody know that we no longer active here. The main reason is because I do not like the founder/company of www.fotopages.com (check urself) and many other reasons so from now on our photos will be at flickrs. Do visit us there if you like at http://www.flickr.com/photos/farahnur80/. Nice knowing u all. Tata :: E+F+H :: View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
Sanol Isyraf
Latest entry:Wedding
Assalamualaikum dan salam sejahtera ...sudah lama aku tak menulis di sini..asyik posting gambar jer..boring gak aku tgk...tak hidup photoblog nih kalau hanya ade gbr sahaja...so...sini aku nak citer bagaimana aku boleh terjebak dalam dunia photography ini...ya pada mulanya masa aku mula2 masuk keje dulu aku memang excited....memasuki alam baru ...dari alam pembelajaran kepada alam pekerjaan...masa aku banyak habis dalam proses penyesuaian sebagai seorang pekerja...aku takde pilihan mas... View this Fotopage entry
Hamidah Mohamed
Latest entry:Rizqin's Sports Day - 9 July 2008
I was a bit excited to see Rizqin's participation on that day. as a matter of fact, it was my first time to see my boy's involvement on Sports Day :-). I haven't got any clues what events or games that he took part in. Whenever i asked him, he simply said ' i don't know'. Yeah, as a six-year-old boy; he was not really sure what that day was all about. Furthermore, Rizqin is a quite shy boy. Later, i knew that he took part in two events - running & throwing bean bags in the loops :-D and he got first pl... View this Fotopage entry
mAmA and ABaH Jannah
Latest entry:SELAMAT TINGGAL DUNIA FOTOPAGES..
Salam kepada semua pembaca... Dikesempatan ini Iena memohon kemaafan kerana terpaksa meninggalkan dunia fotopages ini.Walaubagaimanapun jasa baik fotopages ini sangatlah dihargai.Dari sinilah iena mengenali kawan2, bertukar2 cerita, pendapat, berkongsi suka dan duka...Iena akan terus menjenguk fotopages2 kawan2 sekelian... namun begitu, iena tidak bermaksud untuk terus senyap tanpa sebarang berita ..oleh itu sesiapa sajer yg sudi, bolehlah menjenguk rumah baru iena di ::: http://zary77.blogspot.com S... View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
onnie sham
Latest entry:Echa dengan En. Tom...
last week masa kitorang g jalan2 kt ikano... skali echa sudah trnampak set thomas dan beria plak dia nengok...ekceli kitorang pon suker gak... so igt gaji bln 12 nnt nk beli la satu utk echa.. tp smlm..lps g knduri..aku siap g tukar baju yer kt toilet kt titiwangsa.. cooi ajak g jalan2.. so kitorang saja la pegi JJ yg baru bukak kt au2... skali trtengok lg set thomas nih.. apa lg.. kitorang malas nk tggu lagi..terus jer la beli..hehhe...mak apak echa sebenarnya yg x sbr2 ... ha..tengok..sket punyer e... View this Fotopage entry
hafiz nani amira
Latest entry:i like to move it move it...
from now on..this fotopages will be OFFICIALY replaced with http://nafiiz.wordpress.com/ maknanya the new updates on mira n (jeng..jeng..jeng..!)the new comer in the house will be updated n updated in the new http://nafiiz.wordpress.com/... nafeez.fotopages was created in august 2007 as to celebrate the new comer in our family in 19 September 2007…our first daughter:: TENGKU AMIRA ZAHRA bt. TENGKU MOHD HAFIZ. the prelude entry was the office trip of papa to Phuket in august. penatla dengan prob... View this Fotopage entry
layannn...
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Anjung Memori
Latest entry:Nazeri and Shikin
Copyright © 2006 - 2008 Anjung Memori. All Rights Reserved. Event Nazeri and Shikin Outdoor Session Venue Ampang Date 17th August 2008 Photog Razif@Johanlennon WEDDING,EVENT,COMMERCIAL & POTRAITURE PHOTOGRAPHY CALL US for quotation enquiry / appointment: Our Team: Razif - 012-2958763 http://johanlennon.multiply.com/photos((Multiply))http://www.flickr.com/photos/johanlennon/((Flickr)) Alba - 012-6323651 http://www.flickr.com/photos/nine703/((Flickr)) Email anjungmemor... View this Fotopage entry
RoSe HaiKaL
Latest entry:Happy 4th Anniversarry....20082008
On this our anniversary, we may not have wealth, but we do have each other and that is worth more than anything in the world. View this Fotopage entry
Dah kenyang...
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Affiq Izwan Khamaruddin
Latest entry:Ijam & Adah
Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. :-D Jangan lupa, drop some comment.. ;-) View this Fotopage entry
Irdina Rasyiqah
Latest entry:injection yg terakhir..
ari ni injection yg last skali iqa kena..yahoooooo..merdeka dlm ati dia.. :-D lately ni mls btl nk mengupdate fp..update blog je manjang..huhu.. :-) ari ni terajin plak membuat LO..tu yg terajin skali mengupdate fp nih.. :-D credit to : agrafe * nbk-the-leaf-bow-with-a-emblem7 * Costura * LLW_ThoseWereTheDaisies_BGPaper5 * kb-scrapjournal_glitterswirl * kb-scrapjournal_glitterswirl2 * kb-scrapjournal_frame * kb-scrapjournal_doodleflower1 * kb-scrapjournal_leaf * elegant_WA_never_ending_cop... View this Fotopage entry
Fazlida Dahalan
Latest entry:Perkahwinan Nisa dan Gafur
Lamanya tak update my fp ni. It;s like half a year already since I'm updating this fp. Been so hecticlah this sem. Seriously busy either with workload or study. The subject taken this sem is quite heavy so..didn't have much time to play around.So, this is actually pictures taken during Nisa (anak Puksu) kawin kat Port Klang last year.Theme of the day is gold or chocoolate so kitorang semua sedara mara pulunlah wear that colour.Tasya pun ibu bought new dress specifically utk attend that wedding. Having so mu... View this Fotopage entry
Lafa Pixellutions
Latest entry:Goodbye Fotopages
We decided to move out from Fotopages to our very own new blog at http://lafa.com.my/blog/ We hope to see you guys there at our new site, don’t forget to give us a shot. See Ya' View this Fotopage entry
Rohaya Ismail
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri Mulia
Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari raya kepada pengunjung-pengunjung FP yang setia melawat ke site saya esp bro Jeff, Wak Kumis, Fiza, MamaRinna, lieyalatif, fatin, Zai Kulim, Izan (mrshenri), MekNa, Asha, ibu Dah ( ;) ), dan lain-lain yang saya sanjungi. Concurrently, feel free to visit my blog at http://kakteh-mamimia.blogspot.com S E L A M A T H A R I R A Y A , M A A F Z A H I R D A N B A T I N View this Fotopage entry
malyana mansor
Latest entry:Anda dijemput....
hehe...anda sume dijemput ke blog baru aku... http://datai.wordpress.com View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
ariff shah
Latest entry:Check it out our new website!!
www.theinsightpictures.com View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
oliole saw
Latest entry:bambina 23 month!!!
18 April ni bambina dah 23 bulan…next month 2 tahun!!! -entah berapa kilograms…tak timbang langsung…rasanya dalam 11kg kot… -sangat tegas dengan apa yang dilakukan!! dalam bahasa lain —ketegaq dan degil!!! - mempunyai pendirian diri dan tidak ikut lagi apa yang kita suruh buat!! -semakin garang…dan suka pukul orang ataupun gigit orang…kat mana belajar tu? [nursery] -banyak cakap…tapi sorry laaa i tak berapa nak faham…hanya daddy dia yang tahu dia cakap apa… - berminat d... View this Fotopage entry
anak daraku duduk bersimpuh...
Shanshin tori Mashoo
Latest entry:Blog
galery ini telah berpindah kepada laman Blog Welcome to my blog http://atoie.blogspot.com(click here) View this Fotopage entry
ade gaya beb
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
MOHAMAD FIKRI MOHAMAD ARIFF
Latest entry:Selamat tinggal fotopages
Salam semua..ini merupakan entry terakhir aku kat sini..memandangkan FP ni pun dah berbulan2 aku tak update..bz tu mmg bz tp aku dah beralih ke rumah baru..hehe.. so di persilakan kawan2 semua melawat rumah baru aku di http://fikrifiza.wordpress.com/ so kat rumah baru ni memberi aku lebih control..dan lebih control utk korang jugak..di persilakan.. ;-) View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
Mama Mya
salam semua.. mama rasa nak bersara dari fotopages... kekeke leh ke bersara ada elaun x kalau bersara muakakaka.. sebenarnye mama x cukup masa utk update fp.. lagipun nak edit mengedit nie x cukup masa pastu x pandai lak tue kekekeke (nie alasan org malas ler) mama sekarang dok kat blog aje tue pun update setakat tangkap muat aje.. . terima kasih sudi singgah fp cik mya View this Fotopage entry
hazri zainal
Latest entry:siput hunting..hehe
Besi Buruk.... View this Fotopage entry
malisha hazizi
View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
miss wani
Latest entry:.:kesejukan...:.
hehe.sian adik ni kesejukan... berjam2 main air ngn kakak Diana dan abang Farid nya.. adik ni sgt comel!! ;-) ... ~before edit~ ~after edit~ :-D View this Fotopage entry
Naj Cupcakes
Latest entry:Ordering information
Flavours, price & size Flavours: Cake - Vanilla cupcake - Chocolate cupcake - If you want choc chips or coffee chips please add RM5 - If you want to add fillings, pls add RM5 (for large cupcakes only) - More flavours coming soon! Topping - Royal Icing - Butter cream - Cheese cream - Chocolate butter cream Designs: - Swirl baby - Sweet love - Polkadots - Stripes - Floral - Butterfly - Others - please email/sms to discuss *Please be informed that colours migh... View this Fotopage entry
halijah hussin
10 Julai 2009 Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la... :-D View this Fotopage entry
window soppin~
Norhafizah Hassan
Latest entry:Selamat harijadi Marsha
Dah 2 tahun makcik nie!!!!!Kesian jek dia mak dia tak buat apa....Hari tu mmg dah beriya nak buat makan2...siap dah buat list lagi...pesan sikit2 barang dari malaysia....tapi apa kan daya...tengah bersedih sbb pencuri masuk rumah masa hubby still kat malaysia...habis diangkut segala benda yg boleh diangkut...termasuklah kameraku+laptop :-( :-( :-( ....mmg minggu lepas mati kutu.....sehari lepas insiden tu,husband tepon dari malaysia tanya tgh buat apa....mmm..fizah cakap tgh memandang ke dinding....takde ... View this Fotopage entry
sofea syaurah
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
yaa adik
Latest entry:C . u . B . A . a . N
Assalamualaikum.... Apa kaba member2 semua?? lamanya yaa x update fp ni...bkn terlalu bz tp....sejak arwah mak xde...yaa rasa malas nk bergambar...tangkap gambar or edit gambar..tu la yg menjadikan fp ni bersawang...hahahaha... tp hari ni...yaa merajinkan diri utk meng’upload’ ....tp bkn pic jln2 ke...myself ke...but kali ni....yaa upload pic gubahan hantaran yg org tempah kat yaa utk majlis pertunangan hari Sabtu lps (7/6/08)...saje je cuba2..kot2 la ada bakat gubah2 ni.... so...ni la... View this Fotopage entry
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
Dr Azzam Norlizam
Latest entry::: MENGHITUNG HARI ::
Sudah lama tak update tentang my little cute sister. Disebabkan kesibukan Walid dan apatah lagi Ummi yang mengejar masa bagi menyiapkan tesis Phdnya. Pohon doa semua moga segala dipermudahkan oleh ILAHI kepada Azzam dan keluarga. ...: Perkembangan :... :: Umur 1 tahun 3 bulan :: Boleh faham no or yes :: Boleh cakap that dan this :: Paling best, pantang bila bawa makanan (pinggan kosong pun ) cepat-cepat buka mulut kata ahh-ahh ( nak makan ) :-D :: Tak best, belum pandai jalan lagi :-( :: Pandai... View this Fotopage entry
C Normin Bakri
View this Fotopage entry
CUPCAKES I Like
Latest entry:ATTENTION ALLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ATTENTION! Dear Customers, Cupcakes...I Like!!!! would like to announce that we will "CLOSE SHOP" for the moment til further notice.sorry for any inconvenience. View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
Butik Pengantin RATU SEHARI
Latest entry:Add us @ www.facebook.com/ButikRatuSehari
Butik Pengantin RATU SEHARI, No 25, Kedai Benteng, Jalan Pasar, 27000 Jerantut, Pahang Darul Makmur 0193662626 :-D Add us @ www.facebook.com/ButikRatuSehari View this Fotopage entry
zeze abd
Latest entry:SELAMAT HARI RAYA
Akhirnya berjaya abah buat kad raya......hahahahaha tahun ni malas betui abah ni....tapi dik disebabkan kekawan abah kuatkan semangat jadi akhirnya siap juga kad raya abah untuk kekawan2 serta cucu2 abah....hahahahah Abah mengambil kesempatan mengucapkan Selamat Hari raya dan Maaf Zahir batin..... terimalah kad yg tak seberapa ni.......kalau ada umur panjang kita jumpa lagi.....Abah raya ni giliran di Kg.Telaga Bata Aloq Setaq Kedah dari 18hb hingga 22hb.......kalau ada sesapa yg dekat umah cam kak amal... View this Fotopage entry
inastrani lyudi
Latest entry:hawa & tajul engagement + warkah terakhir untuk kekasih
Assalammualaikum wbt Sorry for the hiatus. Life has been totally diff as I enter new chapter of my life. I am still trying to adapt with the whole current situation. As for now , I am really happy and enjoying each and every second of my life as so called professional house-husband and pujanggalah konon, part time photographer to great friend of mine while waiting for induction and BTN course before posted to any hospital in Malaysia for HO/ intern. Please pray for me. Here you go....Tajul Fuad is my ... View this Fotopage entry
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
ANDEN KARPETMERAH
Latest entry:Malaysian International Fireworks Competition 2008
lucky me... :-D View this Fotopage entry
Mohammad Syahid Rosley
View this Fotopage latest entry
Cupcake Heaven
Latest entry:Happy Birthday Marsha!
Placed by Izza for Marsha 3rd birthday party. Think it was a bribe for Marsha - Izza's Fiancé niece :lol_crash: Marsha, family members and all the kids happy with the cupcakes :-) thx View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
Papa Mama
Latest entry:Aidilfitri 2008 - Kedah + Terengganu
Dah abih Syawal baru nak upload gambar LOL Penyakit M..mmg xde ubatnya 8-) View this Fotopage entry
Spongebobbbb....mkn diaaaa
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
ACCOUNT CLOSE
Latest entry:Suki & Faizal.... one in million
Semalam.... 20hb Oktober, aku n family pergi jejalan kat sebuah Hypermarket di Bandar Kinrara.... actually, tujuan utama datang sana just nak beli stok susu Hariz n nak bukak SSP.... dalam dok asyik berbual2 kat kaunter SSP aku tengok kat pentas utama..... wah!!! Suki n Faizal lah..... :-O aku pun habis settle je kat kaunter tu terus gi kat pentas utama.... terus capai HP husband aku yang tak sihat tu.... n ambik pics diaorang.. dalam kesibukkan aku ambik pics diaorang tup2 bodyguard kat situ suruh aku nai... View this Fotopage entry
nur amira najwa m jeffri
Latest entry:Kuala Lumpur
Pada hujung minggu lepas, saya dan keluarga pergi ke Kuala Lumpur kerana emak saya ada kerja di sana. Semasa di sana kami turut melawat muzium shah alam. Saya sangat seronok. :-> :-D LOL ;-) View this Fotopage entry
Noor Irma Nazashida Mohd Hakimi
Latest entry:My second son
Sangat lama tak update fotopages ni semenjak ade Facebook..huhuhu. sampaikan nak upload photo pun dah lupa camne.. heheheh.. ni testing dulu yer :) View this Fotopage entry
Entah ape la diorg borakkan.. cam iklan plak
capturing emotion
Latest entry:Snap Preview
Tunggu...... jangan tak tunggu.... :-D View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
Khairuldin Khairul Anuar
Latest entry:shasha & farell engagement - 240208
more pic at http://qalala.fotopages.com(haeqal's) , nabe's?? , norris's??? official pic di http://photosxbullets.fotopages.com(photosXbullets fhotographics ) thanks to shasha's and farell's family for the hospitality.chewahh poyo.haha View this Fotopage entry
dzuliyana zulkifli
Latest entry:++ SeTengah ++
one more step :-D :-D View this Fotopage entry
Ushar Foto
Latest entry:Saja Update....hehehehe...Rindu kat FOTOPAGES
visit my blog from time to time for latest update - www.myfotologi.com View this Fotopage entry
Original shot
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
ezad bewst
Latest entry:pinjam model sedara member aku.. kehkehkehkeh
editing 20 minit... View this Fotopage entry
baru nak explore photoshop
Zuriee Zainuddin
Latest entry:Langkah Baru Telah Pun Diambil..
Terima Kasih di atas sokongan dan galakan dari sahabat-sahabat sekalian. Kini saya telah pun mengambil langkah yang seterusnya bagi meningkatkan lagi mutu daya diri. Segala ilmu sahabat sekalian amatlah dihargai. Teruskan memberi komen kepada saya melalui fotopages terbaru saya di http://w-v-z-i.fotopages.com. :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
amy omar
Meet Marvelcakes at Pameran Pengantin Malaysia 2009, 7th to 9th August 2009 Mid Valley Exhibition Centre Dear viewers and customers, MARVELCAKES ONLINE BAKERY will take part in PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 which will be held at Mid Valley Exhibition Centre from 7th to 9th August 2009. There will be lots of great offers and packages for all of you out there. So, come and join us and don't forget to bring along all your friends and relatives ( especially those who are getting married ). Se... View this Fotopage entry
siti safarina
Latest entry:AMER N UMAIRAH IN ACTION... amer-13mos N umairah-3years 7mos..
aper punyer tajuk daaa... aper pun tak kisah la.....hehehee... progress amer ngan umairah mcm biasa jer...seperti kanak2 yg sebaya ngan mereka... tp still ader byk benda baru bg ummi... still belajar dan terus belajar... bukan belajar kat skolah tu.. blajar mcm maner nak berhadapan dgn dua org anak ummi niii.. tu la org kata.. makin byk kita tahu makin byk yg kiter tak tau kannn???...berhadapan ngan karenah umairah yg semakin membesar ni mcm satu cabaran bg ummi...mencabar jugak yer nak mengasuh dan me... View this Fotopage entry
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
Mohd Marzukie
Latest entry:Second route gallery
xjukie photography telah berpindah ke http://blog.marzuki.org ,hasil kerja terkini akan dipamerkan di blog terbaru dan di laman web ni akan kekal untuk rujukan. Terima kasih kerana masih menyokong saya. xjukie photography moved to new web blog, feel free to visit for your smooth surfing at http://blog.marzuki.org All the latest artwork will be publish there and old entry here still remain for the reference. Thank you for still supporting me Regards, xjukie photography View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Tawon Endas
Latest entry:Eyes Of Malaysia
Koleksi Eyes Of Malaysia ni di capture pd awal tahun 2007..di olah semula menggunakan Adobe Lightroom... View this Fotopage entry
Jimmy aka Oddstuff
Latest entry:Visit Malaysia Cyber Campaign (VMCC) Link Partner
http://www.vmcc.com.my() A link partner of VMCC. Join me to promote "visit Malaysia". Just click on the logo. View this Fotopage entry
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu
KhAiRuL NiZaM
Latest entry:Lama Xmengedit.. Hampir2 ilang skill dah nie..
Thanks to Wan@Roy(http://wanroy.fotopages.com or http://rizuan.fotopages.com) sbb jadi model.. Tetiba tengah mengadap pc terdatang idea nak wat gambo mcm gini.. Aper lagi.. Tarik Wan soh dia possing.. Dan hasilnya.. Korang sendiri komen la yerk Sajer try2 balik main davehill.. takut lupa nak wat mcm mana.. Hehehehe! TQ Nida! for the pose.. :-D Geram tengok puak-puak photographer kuantan asyik main cls.. Dengki gak rasa! :-D :-D :-D Kamera yang ader pun flash body jerk.. Last2 aku wa... View this Fotopage entry
Ayie Pictorial
Latest entry:Fotopages milik Yahudi?!
Memang SAH...!!! Sorry... Hai Hai Bye Bye... akaun ni akan ku delete dan transfer ke tempat lain. Very soon... http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm atau baca ni yang aku Copy & Paste dari DomainTools... Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL +972-3-6914668 Technical Contact: Kass, Ron ... View this Fotopage entry
MOM
View this Fotopage latest entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
nurul hasmiza
View this Fotopage latest entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Gregg Alexander
Latest entry:Bros We Are
View this Fotopage entry
Wannsscfs Photography
View this Fotopage latest entry
white signature
Latest entry:~~ :: Aisyah&Hadi :: ~~
View this Fotopage entry
ridhuan ismail
nora & irwan View this Fotopage entry
azura naem
Latest entry:Hey,Cupcakes! - Dates Updates
(This is a STICKY POST. Please scroll down for latest postings and Hey,Cupcakes! End of Year Promo!!) Assalamualaikum, Hullo Everyone...!! Hey,Cupcakes! @ Facebook. Guess who's on Facebook??! Almost everyone and now Hey,Cupcakes! are too!! ^_^ Please do check out : http://www.facebook.com/heycupcakesmalaysia Your "LIKES" are SoOOOooooOO WELCOME there! Thanks for the support, we love you too. Here's my DATES UPDATES [as of 6th October / 3.00 p.m] : 7 - 14 September - CLOSED FOR AIDILFITRI... View this Fotopage entry
wan diana
View this Fotopage latest entry
AM Azham Osman
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016